top of page

Vineri, 06 august, 2021

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

ora 20:30


𝗠𝗔𝗥𝗞 𝗢𝗦𝗘𝗟𝗦𝗞𝗜 este un pianist, compozitor și producător muzical din Chișinău, Republica Moldova. A început să cocheteze cu jazz-ul încă din liceu, iar la 19 ani înregistrează primul său album - "Rancho Moldova".

De-a lungul anilor Mark se implică în multiple proiecte muzicale și cântă cu diverși artiști din țară și internaționali precum - “Alex Calancea Band”, “Dan Bălan” , “Zdob și Zdub” , “Wallmark”, “Not an idol” și multe altele. Ca și interpret de jazz este invitat la câteva festivaluri, amintim aici Sibiu Jazz Festival și Brăila Jazz Festival din România, Ethno Jazz Festival din Chișinău.

Pentru cel de-al 3-lea album - “Places” - colaborează cu doi muzicieni din Moldova, basistul NIchita Morozov și tobarul Alex Zavalii. În prezent lucrează cu saxofonistul Letonian Deniss Pashkevich la cel de-al patrulea album, care urmează să fie lansat în 2021.
Axat pe creația proprie, Mark în muzica sa reprezintă nu doar partea improvizatorică caracteristică stilului, dar și compoziția artistică desfășurată, element caracteristic muzicii academice moderne.

 


Puteți susține artiștii cumpărând un bilet neobilgatoriu. Mulțumim! 

#muzicavinelatine

bottom of page