top of page
Frame 47-2.png

drum

DUET

pentru tine și copilul tău

Atelier de tobe

Timpul petrecut alături de cei mici este special în sine, însă dacă aveți posibilitatea de a crea ceva împreună, devine și mai special. 

 

Tocmai de aceea am creat un nou program la Music Hub și anume, DrumDuet: o serie de 4 ședințe, a câte o oră, în care, alături de copilul tău:
 

  • veți putea cânta o piesă împreună, în duet

  • veți avea cunoștințe muzicale de bază

  • veți culege amintiri frumoase imortalizate în poze și videoclipuri

 

DrumDuet se adresează unui părinte și unui copil, dar dacă sunt mai mulți doritori în familie, avem o variantă și pentru ei.

 

Prețul celor 4 ședințe este de 580 de Lei. Iar ele vor fi programate în funcție de disponibilitatea voastră. :) 

 

Vor fi respectate toate prevederile legale impuse pentru combaterea transmiterii virusului SarsCov2.

 

Cine este profesorul?

Simi Echim e consilier psihologic specializat în programe de intervenție în dezvoltarea umană. Absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și al Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima”, a încercat mereu să combine utilul cu plăcutul, proiectând diverse activități de dezvoltare psihologică și personală prin muzică. 

 

Ce spune Simi despre DrumDuet:

“Interacțiunea părinte-copil este probabil una dintre cele mai autentice, de aceea am ales să pregătesc un program în care aceasta să contribuie la educația muzicală. Implicarea părinților în practicile de învățare ale copiilor are o eficiență dovedită încă din perioada sistemelor de educație din secolul XX. Mai mult decât eficient, un astfel de program întreține o bună relație părinte-copil și un timp de calitate petrecut împreună, în care vor descoperi atât muzica, cât și pe ei înșiși.”

 

88158765_112950190309961_156424292904258

Contactează-ne

Am primit mesajul. Îți mulțumim!

 

Contactează-ne pentru mai multe detalii și programări folosind formularul sau la numărul de telefon: 0770 747 794

 

bottom of page