top of page
Frame 46-4.png

Timpul petrecut alături de cei mici este special în sine, însă dacă aveți posibilitatea de a crea ceva împreună, devine și mai special. 

 

Tocmai de aceea am creat un nou program la Music Hub și anume, DrumDuet: o serie de 4 ședințe, a câte 1,5 h, în care, alături de cel mic:
 

  • veți putea cânta o piesă împreună, în duet;

  • veți avea cunoștințe muzicale de bază, în ceea ce privește citirea muzicală și înțelegerea limbajului muzical;

  • veți avea amintiri frumoase imortalizate în poze și videoclipuri de la cele patru ședințe.

 

DrumDuet se adresează unui părinte și unui copil, după cum și numele îi spune. Dar dacă sunt mai mulți doritori în familie, avem o variantă și pentru ei - insert link activități de familie de pe site.

 

Prețul celor 4 ședințe este de 580 de Lei. Iar ele vor fi programate în funcție de disponibilitatea voastră. :) 

 

Cine este profesorul?

Simi Echim e consilier psihologic specializat în programe de intervenție în dezvoltarea umană. Absolvent al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și al Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima”, a încercat mereu să combine utilul cu plăcutul, proiectând diverse activități de dezvoltare psihologică și personală prin muzică. 

 

Ce spune Simi despre DrumDuet:

“Interacțiunea părinte-copil este probabil una dintre cele mai autentice, de aceea am ales să pregătesc un program în care aceasta să contribuie la educația muzicală. Implicarea părinților în practicile de învățare ale copiilor are o eficiență dovedită încă din perioada sistemelor de educație din secolul XX. Mai mult decât eficient, un astfel de program întreține o bună relație părinte-copil și un timp de calitate petrecut împreună, în care vor descoperi atât muzica, cât și pe ei înșiși.”

Desigur, vor fi respectate toate prevederile legale impuse pentru combaterea transmiterii virusului SarsCov2.

bottom of page