top of page
DSC03080_edited.jpg

Atelier Muzical

CREATIV

4 - 7 ANI

PENTRU COPII DE

Timpul petrecut alături de cei mici este special în sine, însă dacă aveți posibilitatea de a crea ceva împreună, devine și mai special. 

 

Tocmai de aceea am creat un nou program la Music Hub și anume, DrumDuet: o serie de 4 ședințe, a câte o oră, în care, alături de copilul tău:
 

  • veți putea cânta o piesă împreună, în duet

  • veți avea cunoștințe muzicale de bază

  • veți culege amintiri frumoase imortalizate în poze și videoclipuri

 

DrumDuet se adresează unui părinte și unui copil, dar dacă sunt mai mulți doritori în familie, avem o variantă și pentru ei.

 

Prețul celor 4 ședințe este de 440 de Lei. Iar ele vor fi programate în funcție de disponibilitatea voastră. :) 

 

Vor fi respectate toate prevederile legale impuse pentru combaterea transmiterii virusului SarsCov2.

Drd. Bianca-Patricia Damian-Bicăzan a absolvit studiile de licență și de masterat ale Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, specializarea Pedagogie Muzicală.

Pe parcursul studiilor a fost inspirată de cadrele didactice cu care a lucrat și de experiențele trăite în această perioadă, aspecte care au determinat-o să se implice în diverse activități adresate specializării ei și, totodată, să se înscrie la Școala doctorală „Sigismund Toduță”. 

 

"Pasiunea pentru muzică împletită cu energia pe care o simt în momentul în care interacționez cu copiii m-au inspirat să creez activități muzicale la baza cărora stă metoda mult îndrăgită de cei mici, jocul. Cu mare bucurie, în cadrul atelierelor muzicale creative, îi voi ajuta pe copii să descopere arta sunetelor într-o manieră plăcută și distractivă."

226799416_4139768322725510_3761598908293493480_n.jpg

Contactează-ne

 

Contactează-ne pentru mai multe detalii și programări folosind formularul sau la numărul de telefon: 0770 747 794

 

bottom of page